Home Newsroom News Quantum is echt iets voor meisjes
15.06.2015Quantum Internet

Quantum is echt iets voor meisjes

Image
Share this article

Julia Cramer blogt sinds mei voor Faces of Science. De promovenda bij de vakgroep quantum transport geeft in haar blogs een inkijkje in haar leven als wetenschapper. Ze wil vooral laten zien dat ze ‘best normaal’ is. “Je hoeft niet heel speciaal te zijn of alles al te weten om het hier goed te doen en op je plek te zitten.”

“Mijn professor, Ronald Hanson, is lid van de Jonge Akademie van de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen. Hij kreeg een mailtje van Faces of Science dat ze mensen zochten vanuit de natuurwetenschappen. Ik wist niet dat het bestond, maar vond de communicatiekant van de wetenschap altijd al leuk.

Lees meer

Image

2015 Fresnel Prize for fundamental aspects is awarded to Tim Taminiau

These are the two EPS/QEOD prizes awarded for outstanding contributions to quantum electronics and optics made by young scientists ...
Read more