Home Careers Job opportunities Medewerker Projectenbureau
CareerTUD02350

Medewerker Projectenbureau

QuTech

QuTech is een missiegedreven onderzoeksinstituut van de Technische Universiteit Delft en TNO. Samen werken we aan een radicaal nieuwe technologie met wereld-veranderend potentieel. Onze missie: het ontwikkelen van schaalbare prototypes van een quantumcomputer en een inherent veilig quantuminternet, op basis van de fundamentele wetten van de quantummechanica.

Om deze ambitieuze doelen te bereiken, brengen wij wetenschappers, ingenieurs en de industrie bijeen in een inspirerende omgeving. Samen bouwen wij aan de quantum toekomst, omdat wij geloven dat quantumtechnologie een ‘gamechanger’ kan zijn in vele sectoren, waaronder gezondheid, landbouw, klimaat en veiligheid.

De onderzoeks- en engineeringactiviteiten van QuTech worden uitgevoerd in drie divisies: Quantum Computing, Quantum Internet en Qubit Research.

Onze divisies en ondersteunende teams omvatten 220 FTE en meer dan 300 nieuwsgierige mensen en we verwelkomen graag een nieuwe collega die ons enthousiasme deelt!

Wil je een voorproefje van wat QuTech doet? Neem alvast een kijkje bij QuTech of bekijk onze laatste successen.

QuTech biedt je een unieke werkomgeving met getalenteerde en gepassioneerde collega’s, onze baanbrekende technologie en wetenschappelijk onderzoek halen regelmatig het wereldnieuws!

De baan, wat ga je doen?

Vanwege het vertrek van een collega zoeken wij een nieuwe medewerker ter versterking van ons projectenbureau.

Werken bij het projectenbureau van QuTech betekent werken in een dynamische omgeving met collega’s van verschillende nationaliteiten en met veel variatie in je werkzaamheden. Binnen QuTech worden vaak complexe projecten met partners van andere onderzoekinstellingen en/of commerciële bedrijven uitgevoerd waarvoor de financiële middelen afkomstig zijn vanuit Nederlandse, Europese en Amerikaanse subsidieverstrekkers en vanuit het (grote) bedrijfsleven.

Als medewerker van het projectenbureau ben je een belangrijke schakel binnen deze projecten. Je vormt de verbinding tussen wetenschappers/projectleiders enerzijds en programma managers, financiële projectadministratie, controllers, contractmanagers, medewerkers van de afdeling procurement en subsidieverstrekkers of bedrijfsleven anderzijds. Je bent in staat je de regels van steeds veranderende subsidievormen snel eigen te maken en op basis daarvan adviseer en begeleid je wetenschappers/projectleiders bij de aanvraag van projecten. Je zorgt voor de projectbegrotingen en bent verantwoordelijk voor het dossier. Je coördineert het subsidieproces van aanvraag tot uitvoering en uiteindelijke afsluiting van een project, inclusief de tussentijdse en/of eindrapportage over de projecten.

Daarnaast houd je samen met de wetenschappers/projectleiders het (financieel) administratieve overzicht over omvangrijke projecten en over de totale projectportefeuille en adviseer je over de inzet van middelen.

Wij bieden een uitdagende, afwisselende functie en een prettige werkomgeving met leuke collega’s. Je werkt nauw samen met je collega’s bij het projectenbureau en je vervangt elkaar bij afwezigheid.

Wat wij van jou verwachten
  • Je hebt een HBO werk- en denkniveau, sterke affiniteit met financiën en hebt bij voorkeur ervaring in het werken met onderzoeksubsidies.
  • Je werkt nauwgezet, bent servicegericht en communicatief vaardig.
  • Je bent leergierig en neemt waar nodig verantwoordelijkheid.
  • Je hebt oog voor detail, maar beschikt indien nodig ook over een helicopterview.
  • Je bent stressbestendig en kunt snel schakelen tussen de verschillende werkzaamheden.
  • Je bent in staat te werken in een complexe omgeving waarbij je de linking pin bent tussen veel verschillende stakeholders.
  • Beheersing van het Nederlands en het Engels op professioneel niveau.
  • En EU-werkvergunning (of Nederlandse nationaliteit) is vereist.
Wat mag je van ons verwachten

Je aanstelling is bij de TU Delft. Het gaat om een 0.6 – 0.8 FTE functie met een minimum van 24 en een maximum van 32 uur per week. Aanstelling is voor een jaar, met uitzicht op een vast contract. De functie valt in schaal 10 van de CAO Nederlandse Universiteiten met een minimum salaris van € 2.846 en een maximum salaris van € 4.490 bruto per maand op fulltime basis. Inschaling is afhankelijk van je achtergrond en ervaring.

Daarnaast biedt de TU Delft een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een flexibele werkweek, korting bij zorgverzekeraars en op een sportabonnement, een dertiende maand, pensioenvergoeding en een individueel arbeidsvoorwaardenpakket. Op de campus is verder een Internationaal Kind Centrum met kinderopvang, voor- en naschoolse opvang en een internationale basisschool. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Nederlandse Universiteiten.

TU Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context. Bij TU Delft omarmen we diversiteit en streven we ernaar zo inclusief mogelijk te zijn (zie onze gedragscode). Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal.

Challenge. Change. Impact!

Meer informatie

QuTech is een inclusieve organisatie, wij geloven dat diversiteit de kwaliteit van ons werk bevordert. In onze technische rollen hebben wij voornamelijk mannen in dienst en daarom nodigen wij met nadruk ook vrouwelijke kandidaten uit te solliciteren.

Sollicitatieprocedure

Voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature neem je contact op met Anna Molleman, leidinggevende van het projectenbureau, via A.Molleman@tudelft.nl.

Voor informatie over de selectieprocedure, neem je contact op met Audrey Monje, Senior Recruiter, via A.Monje@tudelft.nl.

Als deze vacature je aanspreekt, reageer dan vooral via de sollicitatie button op deze pagina. Elke sollicitatie wordt snel in behandeling genomen en geschikte kandidaten worden uitgenodigd voor een gesprek.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Apply now

Get a glimpse of QuTech!

Are you curious about QuTech, our labs where we work on the development of quantum internet and quantum computers or our awesome colleagues? Watch this video and get a glimpse of QuTech!

More vacancies