Home Careers Job opportunities Management Assistent
CareerTUD01918

Management Assistent

QuTech

QuTech is wereldwijd een toonaangevend onderzoekscentrum voor Quantum Computing en Quantum Internet. QuTech is opgericht in 2014 door de Technische Universiteit Delft en TNO. QuTech staat vooraan bij de research en ontwikkeling van Quantum Technologie en streeft ernaar prototypes van een quantum computer en een veilig quantum internet te ontwikkelen. Dit doen wij door wetenschappers van wereldniveau, ingenieurs en het bedrijfsleven samen te brengen in een inspirerende omgeving. Zo creëren wij een internationale setting waar ambitie, ondernemerschap en innovatie floreren.

QuTech is onderverdeeld in drie divisies: Quantum Computing, Quantum Internet en Qubit Research.

QuTech is een bruisende organisatie waar geen enkele dag hetzelfde is. De mensen die bij ons werken zijn zeer verschillend in elk opzicht: van piepjong tot senior, vanuit de hele wereld en dus ieder met een eigen achtergrond. Wie wij ook zijn en waar wij ook vandaan komen, wat wij delen is passie voor ons werk bij QuTech. Wij werken hard, maar er is ook ruimte voor feestjes (post Corona hopelijk ook weer offline) en gezelligheid. Wat wij niet bieden is middelmatigheid en een saaie werkomgeving. Het totale QuTech team bestaat uit zo’n 300 collega’s. Voor een indruk van QuTech en onze mensen, klik je hier.

QuTech wordt geleid door een driekoppige directie: de directors Research, Operations en Business Development. Onze drie divisies en de directie worden ondersteund door zes Management Assistenten (MA’s), ieder met een eigen takenpakket.

Ter vervanging van de huidige Management Assistent van de Directeur Operations zijn wij op zoek naar een nieuwe collega.

Wat ga je doen?

Ben jij gedreven, flexibel en positief ingesteld? Functioneer jij het best in een dynamische, internationale werkomgeving? Krijg jij energie van veel verschillende zaken op je bordje, die allemaal met spoed moeten worden opgepakt en daarna regelmatig ook weer gewijzigd worden? Werk je zeer zelfstandig, sta jij stevig in je schoenen en ben je proactief? Met andere woorden: laat jij je niet gek maken? Dan willen wij jou heel graag en snel ontmoeten!

Als Management Assistant vervul je een cruciale rol bij het soepel laten verlopen van diverse processen. Je biedt ondersteuning aan de Directeur Operations en aan de HR Adviseur. In deze functie ben je onder andere verantwoordelijk voor:

 • Ondersteuning van de Director of Operations, waaronder het beheer van de agenda, het plannen van afspraken en de organisatie en het notuleren van verschillende meetings
 • HR: plaatsen vacatures op diverse sites, ondersteuning bij aanstellingen, verlengingen en contactpersoon nieuwe medewerkers
 • Reizen: boeken, goedkeuren in financieel systeem en declareren
 • Bestellingen: bewaken inkoopproces en monitoring status
 • Website: bijhouden van enkele web pagina’s
 • Spilfunctie: aanspreekpunt interne en externe stakeholders

Kortom, een veelomvattend takenpakket.

Wat verwachten wij van jou?

Je bent een expert op je vakgebied, een doortastende en proactieve Management Assistant die verder beschikt over:

 • Tenminste HBO werk- en denkniveau
 • Meer dan 5 jaar ervaring binnen internationale setting, ervaring binnen universitaire setting is een pre
 • Professionele houding waarin klantgerichtheid, collegialiteit en tact samenkomen
 • Stressbestendigheid en flexibiliteit: wisselende prioriteiten en dynamiek zijn geen probleem, integendeel daardoor word je juist uitgedaagd
 • Daadkracht en een pro actieve houding: je ziet knelpunten aankomen en weet deze voor te zijn dan wel op te lossen.
 • Een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van Nederlands en Engels (voertaal)
 • Accuratesse
 • Goede PC skills
 • Nederlands staatsburgerschap of een Europese werkvergunning

Wat mag je van ons verwachten?

De functie heeft een omvang van 32 tot 38 uur per week, dat is 0,8 tot 1 FTE. Het betreft een aanstelling voor 1 jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling. De functie valt in schaal 8: min € 2.700 en max € 3.606 bruto per maand o.b.v. FT. Inschaling is afhankelijk van achtergrond en ervaring.

Daarnaast biedt de TU Delft een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een flexibele werkweek, korting bij zorgverzekeraars en op een sportabonnement, een dertiende maand, pensioenvergoeding en een individueel arbeidsvoorwaardenpakket. Op de campus is verder een Internationaal Kind Centrum met kinderopvang, voor- en naschoolse opvang en een internationale basisschool. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Nederlandse Universiteiten.

TU Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context. Bij TU Delft omarmen we diversiteit en streven we ernaar zo inclusief mogelijk te zijn (zie onze gedragscode). Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal.

Challenge. Change. Impact!

Wil je meer informatie?

QuTech is een inclusieve organisatie, wij vinden dat diversiteit de kwaliteit van ons werk bevordert. In onze ondersteunende functies werken met name vrouwen, we nodigen daarom mannelijke Management Assistenten van harte uit ook te reageren.

Voor meer informatie over deze functie neem je contact op met Laura Elshove (HR adviseur) via L.H.Elshove@tudelft.nl.

Voor vragen over de procedure mail je Denise Bijleveld (HR assistent) via D.Bijleveld-Bettings@tudelft.nl.

Hoe kun je reageren?

Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan snel via de sollicitatie button op deze pagina.

De vacature staat open tot 24 januari 2022 en de eerste sollicitatiegesprekken worden online gevoerd.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer nu

More vacancies